Vacature bouwkundig tekenaar fulltime

Ben jij een bouwkundige,

Ben jij een bouwkundige met interesse in architectuur en wil je graag samenwerken in een jong en dynamisch team van architectuur professionals? Kun jij uitstekend overweg met 2D en 3D tekenprogramma’s  in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DRAW architecten Haarlem, 

Wij zijn een ondernemend, creatief, eerlijk én professioneel team van architecten (interieur en exterieur), bouwkundigen, ontwerpers en strategen. Samen met gemeenten, projectontwikkelaars, ondernemers en particulieren werken wij aan veelzijdige projecten op het raakvlak van architectuur, transformatie (verbouw), openbare ruimte, tijdelijke bestemming en interieur. Ons adres is Spaarne 3 op de mooiste locatie in Haarlem aan de gracht met uitzicht op het oudste museum van Nederland. www.Draw-architecten.nl

Wie zoeken wij?

Als bouwkundige of een architect in opleiding aan de academie met bouwkundige kennis om mee te draai je mee op ons architectenbureau. Tijdens jouw werkzaamheden ondersteun je ons team met ontwerp- en tekenwerk in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces. Je zult je o.a. bezighouden met bouwkundig tekenwerk, het maken van detail-, bestek- en werktekeningen concepten, materiaal onderzoek en het bijwonen van het reguliere teamoverleg.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

je  hebt een Bouwkunde opleiding afgerond.; 

je hebt affiniteit met (interieur)architectuur;

je hebt een sterk ruimtelijk, bouwkundig en constructief inzicht;

je hebt talent voor technisch tekenen en ontwerpen;

3D vaardigheden

je hebt een proactieve houding en bent leergierig;

je hebt goede communicatieve vaardigheden;

je beheerst de Nederlandse taal goed; 

je woont binnen een straal van 25 km.

Wat bieden wij?

Wij bieden een vergoeding volgens de architecten CAO. Een dynamisch architectenbureau in een jong en creatief team, met een gezellige en informele werksfeer. 

Interesse? 

Mail naar info@draw-architecten.nl