Particulier

DRAW Architecten is specialist op het gebied van monumentale panden, villabouw en omvangrijke verbouwingen van particuliere woningen. Wij zijn deskundig op het raakvlak van architectuur, interieur- en exterieurontwerp. Onze architecten, bouwkundigen en ontwerpers creëren unieke en eigentijdse ontwerpen die volledig aansluiten bij uw wensen ten aanzien van duurzaamheid, comfort en authenticiteit.
 
Mail ons
 

Architecten, bouwkundigen en ontwerpers

Wij beschouwen ieder particulier project als een uniek project. Een team van ervaren architecten, bouwkundigen en ontwerpers staat klaar voor u gedurende het volledige proces van ontwerp tot realisatie.  DRAW Architecten zoekt per opdracht het beste team bij elkaar. Dat is mogelijk omdat wij de beschikking hebben over een uitgebreid netwerk van specialisten.

Portfolio

DRAW Architecten heeft in ruim 10 jaar een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Kijk gerust eens bij de door ons gerealiseerde projecten. U zult zien dat wij over specialistische kennis en ervaring beschikken op het gebied van monumentale panden, villabouw en prestigieuze verbouwingen van particuliere woningen.