Over DRAW Architecten

Over ons

In de afgelopen jaren heeft DRAW Architecten een grote verscheidenheid aan projecten en expertise opgebouwd in regio Kennemerland. Kenmerkend voor de architectuur van DRAW is de dialoog tussen de oude, nieuwe en bestaande context. We passen heldere concepten toe en hebben aandacht voor beleving. DRAW kiest graag voor verrassend en duurzaam materiaalgebruik en heeft een sterke herkenbare vormgeving. Wanneer gewenst werken we ook het interieur en exterieur gedetailleerd uit.

Ward Margry studeert in 2009 af met een 9 aan de Technische Universiteit Delft met een nieuw masterplan voor de Middenboulevard in Zandvoort. Direct na zijn afstuderen start Ward met DRAW Architecten in Haarlem. De passie voor architectuur is hem met de paplepel ingegoten. Ward is de vijfde generatie architecten in de architectenfamilie Margry. Onder andere de Spaarnekerk en de Adelbertuskerk in Haarlem en de Grote Bavokerk in Heemstede werden door zijn voorouders ontworpen.

Ward: ‘Er bestaat niks leukers dan door Haarlem te lopen en te zien waar we allemaal mee bezig zijn. Van horeca tot monumentale panden: het is genieten om tijdens een wandeling met de klant of mijn eigen gezin al die mooie projecten tegen te komen.  Ik voel als geboren Haarlemmer een sterke verbondenheid met de stad. Met DRAW Architecten kunnen mijn collega’s en ik echt iets doen voor Haarlem. Het team werkt nauw samen en is positief ingesteld. DRAW is met recht een architectenbureau dat architectuur en omgeving verbindt.’

DRAW Architecten is een bureau met een vaste kern van architecten en bouwkundigen. Door een flexibele schil hieromheen van verschillende freelancers, kan DRAW zowel kleine als grote (complexe) opgaven aan.

Samenwerkingspartners:
Robbert van der Lee
Wouter Peltenburg | Archstudio

Nevenactiviteiten:
www.zelfbouwmeesters.nl
www.woonbril.nl

Netwerk:
Groenen Mug
Haarlemse Huizenaanpak
Blokvoorblok
ABC Architectuur centrum Haarlem

Samenwerking:
Gemeente Haarlem
Huizendokter Haarlem
Archstudio

Web ontwikkeling Surf &Turf

ir. Ward Margry

Architectuur, Eigenaar

ir. Jeroen Siemens

Architectuur, Ontwerp

ir. Jurre Haan

Architectuur

ing. Dion Bruijn

Bouwtechniek Architectuur

ir. Mariska Hamelink

Architectuur, Ontwerp

ir. Jef Adegeest

Architectuur, Bouwtechniek

ir. Kito Samson

Architectuur, bouwtechniek

Quintie Stam

Bouwtechniek

ing. Walter Alberts

Bouwtechniek (regelgeving, bouwbesluit)

Anne Handgraaf

Bouwtechniek

sander waardenburg

Bouwkundige

ir. Gustavo Wierman

Architect

Paulien van Waarde

Bureau manager

Floris de Bruïne

Bouwtechniek

Daan de Wilcke

Bouwtechniek

Sharvani Raghosing

Bouwtechniek

Ons team versterken of stage lopen? Wij zijn opzoek!

Stuur je CV en motivatie naar info@draw-architecten.nl