Over DRAW Architecten

Ward Margry studeerde in 2009 af met een 9 aan de TU Delft met een nieuw masterplan voor de Middenboulevard in Zandvoort. In 2009 starte hij direct na zijn studie een bureau dat vandaag de dag onder de naam DRAW Architecten opereert.

De passie voor architectuur werd hem met de paplepel ingegoten. Zo is hij de 5e generatie architect in de architecten familie Margry. Onder andere de Spaarne Kerk en de Adelbertuskerk in Haarlem en de Bavo in Heemstede werden door zijn voorouders ontworpen.

In de loop der jaren heeft DRAW Architecten een grote verscheidenheid aan projecten en expertise opgebouwd in regio Kennemerland. Kenmerkend voor de architectuur van DRAW is de dialoog tussen oud en nieuw en de bestaande context, de toepassing van heldere concepten en aandacht voor beleving, verrassend materiaal gebruik en sterke herkenbare vormgeving. Daarbij is altijd veel oog voor detail en worden interieur en exterieur, wanneer gewenst, tot in detail uitgewerkt. DRAW Architecten maakt bijzondere en krachtige ontwerpen met een zekere mate van complexiteit, vaak passend in een maatschappelijke context. Voor een doelgerichte aanpak van de grote verscheidenheid aan opgaven, werkt DRAW volgens een vaste methodiek. Door middel van 3D modellen, visualisaties, maquettes en conceptuele schetsen wordt de essentie van de opgave bloot gelegd.

DRAW Architecten is een bureau met een vaste kern van 6 architecten en bouwkundige. Door een flexibele schil hieromheen van verschillende freelancers, kan DRAW zowel kleine als grote (complexe) opgave aan.

Samenwerkingspartners:
Robbert van der Lee
Wouter Peltenburg | Archstudio

Nevenactiviteiten:
www.zelfbouwmeesters.nl
www.woonbril.nl

Netwerk:
Groenen Mug
Haarlemse Huizenaanpak
Blokvoorblok
ABC Architectuur centrum Haarlem

Samenwerking:
Gemeente Haarlem
Huizendokter Haarlem
Archstudio

Web ontwikkeling Surf &Turf

ir. Ward Margry

Architectuur, Eigenaar

ir. Jeroen Siemens

Architectuur, Ontwerp

ir. Jurre Haan

Architectuur

ir. Mariska Hamelink

Architectuur, Ontwerp

ir. Jef Adegeest

Architectuur, Bouwtechniek

ir. Bo Van Niekerk

Architectuur, Bouwtechniek

ir. Sven Teeuwen

Bouwtechniek

ing. Walter Alberts

Bouwtechniek (regelgeving, bouwbesluit)

ir. Gustavo Wierman

Architect