Zakelijk

DRAW Architecten is gespecialiseerd in de ontwikkeling van vastgoed, binnenstedelijke ontwikkeling, ontwerp en de realisatie van appartementengebouwen en woontorens. Onze specialisten hebben hebben ruimschootse ervaring met de ontwikkeling en architectuur van duurzame woningbouw, kantoorpanden en andere vastgoedprojecten. Ook met monumentale panden en Wonen boven Winkels bent u bij ons aan het goede adres.
 
Mail ons
 

Architecten, bouwkundigen en ontwerpers

Wij hebben ervaren architecten, bouwkundigen en ontwerpers in huis. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten. Zo kunnen we bij iedere opdracht het beste team samenstellen, geheel passend bij de vraag en mogelijkheden. Het team van DRAW Architecten onderhoudt goede contacten met diverse gemeenten en lokale projectontwikkelaars.

Portfolio

DRAW Architecten heeft in ruim 10 jaar een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Kijk gerust eens bij de door ons gerealiseerde zakelijke projecten. U zult zien dat wij over specialistische kennis en ervaring beschikken op het gebied van vastgoedontwikkeling, stedenbouwkundige ontwikkeling en de bouw en verbouw van zakelijke -ook monumentale- panden.