Heemstede | unp profiel| eigentijdse uitbouw

De hoekwoning in Heemstede ondergaat een indrukwekkende transformatie door de bestaande garage tot fraaie tuinkamer te verbouwen. Met de uitbouw ontstaat veel nieuwe functionele en comfortabele extra leefruimte in de woning.

Buiten naar binnen concept

In de uitbouw bestaat een mooie en natuurlijke overgang van binnen naar buiten. De uitbouw creëert veel nieuwe mogelijkheden. Zo is er meer ruimte voor de keuken, en in het interieur zijn een voorzone met televisiekamer en een tussenzone om te lezen ontstaan. De moderne schuifdeuren accentueren de overgang van het knusse binnen naar het lichte buiten.

Uitstraling

De grote, ranke aluminium schuifdeuren van maar liefst 2 meter 30 benadrukken de frisse en ruimtelijke sfeer van de uitbouw. Het overstek wordt beëindigd met zwart gecoat UNP-profiel. Dit in combinatie met de zwarte hoekstenen van maar liefst 52 cm en de bekleding van de aangrenzende schuur met het bijzondere fraké hout geeft een mooie eigentijdse uitstraling.

Beleving

We streven er bij dit project naar om het buitengevoel zo veel mogelijk naar binnen te halen. Daarbij benutten we de lichtinval en het samenspel met de buitenruimte optimaal. De unieke materialen maken van de uitbouw een zeer aangename en open ruimte om te koken en te ontspannen.