PREFAB VILLA’S

Een exclusieve villa bouwen op een duurzame manier en tegen een scherpe prijs: dat is wat prefab villabouw met DRAW Architecten betekent. Een prefab villa is:

 • van hoogwaardige kwaliteit;
 • budgetvriendelijk;
 • snel en efficiënt;
 • duurzaam, energie zuinig en stikstofreducerend;
 • design voor een scherpe prijs.

Prefab villabouw

Prefab villabouw is een bouwproces waarbij de materialen van uw nieuwe villa van tevoren in een werkplaats tot houten maatwerkonderdelen worden gemaakt. De onderdelen worden vervolgens gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd en aldaar gemonteerd. Prefab bouw noemen we daarom ook wel montagebouw.

Duurzame villa bouwen

Bij prefab villabouwen worden alle onderdelen van uw toekomstige woning in de werkplaats gemaakt. Prefab bouw is het hele jaar door mogelijk: de bouw is immers niet afhankelijk van de weeromstandigheden. Regen, vrieskou of storm: de bouw van uw villa gaat gewoon door. Pas wanneer alle onderdelen van uw woning op maat gemaakt zijn, worden ze bouwklaar op uw kavel geleverd. Dat bespaart zo’n 40% van de totale transportbewegingen en voorkomt stillegging als gevolg van weersomstandigheden.

Prefab, SML, landelijke villa

CO2-opslag in hout

Bouwen met hout is in de meeste gevallen duurzamer dan traditionele (villa)bouw. Hout slaat koolstofdioxide (CO2) op en blijft dit doen, ook na vervaardiging van de houten onderdelen. Hout functioneert hierdoor als CO2-opslag.

Prefab villa met keuzevrijheid

Een ander groot voordeel van prefab villabouw is de vrijheid die u heeft in de indeling en afwerking van uw nieuwe villawoning. Een verruimde badkamer, andere dakpannen, bredere kozijnen, een nieuwe keuken, speciaal stucwerk: het kan allemaal. Bekijk de mogelijkheden van prefab villabouw in ons portfolio.

 

Minimale stikstofemissie bij prefab villa

Bovendien is een prefab villa hét antwoord op het stikstofprobleem. Prefab bouwen is de meest kansrijke manier om stikstofarm te bouwen. Door het minimaal aantal transporten van materiaal van en naar uw kavel, minimaliseert u met prefab villabouw de stikstofemissie.

Zware machines zoals kranen en shovels en frequent vrachtwagenverkeer zijn bij prefab villabouw niet nodig. Dat bespaart aanzienlijk in het vrijkomen van schadelijke stikstof. Het aantal transporten wordt tot een minimum beperkt en de stikstofemissie blijft laag.

Prefab Villa's - Villa Architect ontwerp, moderne villa rond

Prefab villabouw met hoogwaardige kwaliteit

Met prefab villabouw maakt u werkelijkheid van uw droom om eigenaar te zijn van een gloednieuwe villa. U bepaalt zelf waar uw toekomstige villa komt te staan en u hoeft in het ontwerp geen concessies te doen. Wat een vrijheid! Met behulp van het prefab bouwproces heeft u binnen afzienbare tijd een hoogwaardige villa die volledig naar uw smaak gebouwd. 

 

Luxe villa die snel sleutelklaar is

Een prefab villa bouwen met DRAW Architecten betekent een unieke woning die volledig tegemoetkomt aan uw budget en uw wensen. Wij vertalen wat u wilt in creatieve schetsen en bij akkoord in een compleet bouwbestek. In de werkplaats worden alle onderdelen vervolgens in elkaar gezet. Enkele maanden later kan de volledig op maat ontwerpen villa sleutelklaar worden afgeleverd.

 

Alle voordelen van prefab villabouw op een rijtje

 • Duurzaam met natuurlijke materialen
 • Minimale stikstofemissie
 • Weersonafhankelijk en efficiënt
 • Sneller dan traditionele bouw
 • Hoogwaardige kwaliteit tegen budgetvriendelijke kosten
 • Geheel op maat en naar eigen smaak

Neem nu contact op over prefab villabouw met DRAW Architecten

Heeft u interesse om samen met DRAW Architecten uw prefab villa te bouwen? Neem contact op. Dan leggen wij staat stap voor stap uit hoe het ontwerp- en bouwproces verloopt en op welke manieren wij u daarin begeleiden.

Vragen of meer informatie? Bellen kan ook, +31(0)232052838. Of boek direct een vrijblijvend gesprek in.