Bloemendaal | villa | exclusief

De villa is gelegen aan de Middenduin en Daalseweg in Bloemendaal. Het vrijstaande object staat op een duinheuvel, in het prachtige landschap Duin en Daal.

Exceptioneel concept

Met een gelaagde gevel, grote raampartijen en slanke kozijnen, volgen we de glooiing van de heuvel en de aardkleurige tinten van de omgevingsnatuur. De verspringende en getrapte horizontale banden in roodbruine Petersen Kolumba-bakstenen passen fraai bij de kleuren van het naaldbos. Door geen onderscheid te maken tussen de bovenkant en onderkant van de villa, vloeit het object letterlijk voort uit de duin.

Uitstraling

Voor de uitstraling van de villa kiezen we voor een zeer eigentijdse, exclusieve en toch volledig in de natuur opgaande stijl. We creëren een optimaal samengaan van het object en de prachtige heuvelligging in het duinlandschap. De grote glaspartijen en houten schuifpanelen, de verschillende gevels en de doorlopende vijver vormen een spectaculair geheel.

Beleving

Bij dit project streven we naar een optimaal samenspel van architectonische plasticiteit en unieke verfijning. We zetten de fraaie situering van de villa volop in bij het ontwerp en de bouw van het object. Werkelijk alle binnenruimtes en buitenruimtes benutten we in het creëren van de gewenste totaalbeleving. Het resultaat is zeer indrukwekkend.