Architect voor villabouw nodig?

Op zoek naar een architect voor villabouw? DRAW Architecten is gespecialiseerd in villabouw. Wij begeleiden en adviseren bij de nieuwbouw, restauratie, verbouwing en uitbouw van uw droomvilla, landhuis en stadsvilla.

  • Deskundig team van architecten, bouwkundigen en ontwerpers
  • Goede samenwerking met gemeente, aannemers en projectontwikkelaars
  • Creatieve, innovatieve en duurzame concepten
  • Zelfontwikkeld en helder stappenplan
  • 15 jaar ervaring in architectuur, interieur- en exterieurontwerp

Villabouw

Wat ú belangrijk vindt. Daar draait het om bij een villa laten bouwen. Een villa ontwerpen begint bij een droom en de context. Hoe ziet de omgeving eruit, welke wensen heeft de klant en hoe maken we optimaal gebruik van alle elementen van de kavel of het bestaande of monumentale pand. Onze specialisten vertalen al uw wensen naar een prachtig ontwerp. Van ontwerp tot realisatie staan zij u bij met duidelijk en eerlijk advies.
DRAW Architecten werkt met een uniek programma van 3D-modellen, visualisaties, maquettes en conceptuele schetsen. Zo maken wij het ontwerp- en bouwproces voor u vanaf het begin duidelijk en gedurende het gehele proces inzichtelijk.

Architect villa

Het ontwerpen en bouwen van uw villa dient zorgvuldig en deskundig te gebeuren. Een goede architect villabouw maakt van uw villa uw favoriete plek. Ons architectenbureau heeft jarenlange ervaring in duurzaam en energiezuinig bouwen. We gebruiken bijzondere materialen en passen het liefst zo veel mogelijk levensbestendige technieken toe. Ook beschikken we over een groot netwerk van lokale specialisten en projectontwikkelaars en hebben we goed contact met diverse gemeenten. Samen met u gaan we voor een totaalbeleving en een optimale balans tussen de omgeving en uw villa, de binnen- en buitenruimten en creëren een evenwichtig samenspel van authentieke en eigentijdse elementen.

Interieur en exterieur villa ontwerpen

DRAW Architecten heeft een team van ervaren architecten, bouwkundigen en ontwerpers. Ook het gedeeltelijk of volledig laten ontwerpen van het interieur en exterieur van uw villa is daardoor bij ons in goede handen. We voorzien in zowel architectonische ontwerpen als in (gedeeltelijke) interieur- en exterieurontwerpen. Zo optimaliseren we de dialoog tussen binnen en buiten, de omgeving en uw eigen, unieke villa.

Van idee naar villa ontwerp

Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. DRAW Architecten heeft ruimschootse ervaring in de villabouw. Met een enorme vakkundigheid en toewijding werken we aan de realisatie van diverse villaprojecten. Van een modern en energiezuinig villa ontwerp tot de transformatie van monumentale en klassieke villa’s.

Elk nieuw idee start met een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. Daar brengen we de mogelijkheden in kaart en bespreken uw wensen en verwachtingen. Hierna leggen we u een heldere offerte voor. DRAW Architecten levert in nauwe samenwerking en goed overleg met u een villa die voldoet aan al uw wensen en past bij uw smaak.

Portfolio

DRAW Architecten heeft in de afgelopen 10 jaar een indrukkend portfolio opgebouwd. Kijkt u gerust eens bij de door ons gerealiseerde villaprojecten.

Vrijblijvend gesprek villabouw

Mail ons Bel direct

INFO@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)232052838

DRAW Architecten komt graag bij u langs. Daar bespreken we in alle rust de mogelijkheden en beantwoorden wij uw vragen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd in centrum Haarlem, in een karakteristiek grachtenpand aan het Spaarne tegenover Teylers Museum.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 06-50823508 of mailen naar ward@draw-architecten.nl.