Vlakbij Leiden is het mooie Noordwijk gelegen. De bloemenbadplaats van Europa biedt een prachtige omgeving om te wonen. DRAW Architecten werkt dan ook graag aan villabouw, vastgoedontwikkeling, woningbouw en monumentale bouw in Noordwijk. Bent u op zoek naar een architect, een ontwerp voor het interieur of exterieur en deskundig bouwadvies in Noordwijk? De architecten, bouwkundigen en adviseurs van DRAW Architecten ontzorgen u in het gehele ontwerp- en bouwproces, van schetsontwerp tot vergunning.

Een architect in Noordwijk nodig?

Voor iedere weldoordachte oplossing staat DRAW Architecten voor u klaar. Een passend ontwerp voor uw interieur en exterieur, een uitbouw, volledige nieuwbouw, de verbouwing van uw villa en vrijstaande woning: de specialisten van DRAW Architecten zijn er bedreven in. Met oog voor duurzaamheid en innovatie levert het architectenbureau creatieve en eigentijdse architectuur, ontwerpen en bouwadviezen in Noordwijk.

Bouw en verbouw door een architect in Noordwijk

Een architect, bouwkundige en adviseur die de context van uw woning of gebouw scherp in de gaten houden: dat is waar DRAW Architecten voor staat. Architectonische ontwerpen met gevoel voor binnen én buiten, de verbinding tussen oud en nieuw, esthetiek en functionaliteit. DRAW Architecten begeleidt u in Noordwijk gedurende het gehele ontwerp- en bouwproces, van A tot Z.

Innovatieve en duurzame architect in Noordwijk

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW Architecten uw plan op maat in Noordwijk

Mail ons Bel direct

WARD@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)650823508

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.