De monumentale stad Leiden biedt een mooie omgeving om te wonen en werken. Architect Ward Margry bracht er zijn eerste levensjaren door, waardoor hij samen met de andere architecten, bouwkundigen en adviseurs van DRAW Architecten met een scherp oog voor context en karakter vakwerk kan leveren bij iedere opgave in de villabouw, monumentale bouw, vastgoedontwikkeling en woningbouw in Leiden. U zoekt een architect die maatwerk levert in Leiden? Dat is precies wat DRAW Architecten doet. 

De architect die graag samenwerkt in Leiden

DRAW Architecten is in Leiden de samenwerkingspartner bij uitstek. Wij zien architectuur als de dialoog tussen de oude, de nieuwe en de bestaande context. Iets wat van ongekende waarde is in een monumentale stad als Leiden. De architecten, bouwkundigen en adviseurs hebben aandacht voor beleving, oog voor detail en passen heldere concepten toe. Om de maatschappelijke context van architectuur kracht bij te zetten, werken we graag met verrassend en duurzaam materiaal en sterke en herkenbare vormgeving in het interieur en exterieur. 

Volledige ontzorging door een architect in Leiden 

Wij begeleiden u met plezier gedurende het gehele ontwerp- en bouwproces. Dat doet DRAW Architecten door u volledig te ontzorgen. Ontwerpen en bouwadvies geven voor interieur en exterieur is ons vak; met een sterk en ervaren team pakt DRAW Architecten uw opgave in Leiden dan ook zorgvuldig op, hoe complex ook. DRAW Architecten werkt doelgericht en volgens een zelfontwikkeld stappenplan samen met u. Met 3D-modellen, visualisaties, maquettes en conceptuele schetsen geven wij inzicht in de financiële en ruimtelijke mogelijkheden van uw opgave in Leiden.

Innovatieve en duurzame architect in Leiden 

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW uw plan op maat in Leiden

Mail ons Bel direct

WARD@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)650823508

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.