Architect Leiden

Op zoek naar een architect in Leiden? DRAW Architecten is gespecialiseerd in monumentale bouw, villabouw, woningbouw en vastgoedontwikkeling in en om Leiden.

  • Deskundig team van architecten, bouwkundigen en ontwerpers
  • Goede samenwerking met gemeente, aannemers en projectontwikkelaars
  • Creatieve, innovatieve en duurzame concepten
  • Zelfontwikkeld en helder stappenplan
  • 15 jaar ervaring in architectuur, interieur- en exterieurontwerp

Op zoek naar een architect in Leiden? DRAW Architecten is gespecialiseerd in monumentale bouw, villabouw, woningbouw en vastgoedontwikkeling. Ons architectenbureau begeleidt en adviseert u bij de nieuwbouw, verbouwing en uitbouw van uw woning, zakelijk en monumentaal pand in Leiden. Ruim 15 jaar ervaring. Deskundig team. Goede samenwerking met gemeente, aannemers en projectontwikkelaars. Creatief, innovatief en duurzaam. Zelfontwikkeld stappenplan.

De architect die graag samenwerkt in Leiden

DRAW Architecten is in Leiden de samenwerkingspartner bij uitstek. Wij zien architectuur als de dialoog tussen de oude, de nieuwe en de bestaande context. Iets wat van ongekende waarde is in een monumentale stad als Leiden. De architecten, bouwkundigen en adviseurs hebben aandacht voor beleving, oog voor detail en passen heldere concepten toe. Om de maatschappelijke context van architectuur kracht bij te zetten, werken we graag met verrassend en duurzaam materiaal en sterke en herkenbare vormgeving in het interieur en exterieur. 

Volledige ontzorging door een architect in Leiden 

Wij begeleiden u met plezier gedurende het gehele ontwerp- en bouwproces. Dat doet DRAW Architecten door u volledig te ontzorgen. Ontwerpen en bouwadvies geven voor interieur en exterieur is ons vak; met een sterk en ervaren team pakt DRAW Architecten uw opgave in Leiden dan ook zorgvuldig op, hoe complex ook. DRAW Architecten werkt doelgericht en volgens een zelfontwikkeld stappenplan samen met u. Met 3D-modellen, visualisaties, maquettes en conceptuele schetsen geven wij inzicht in de financiële en ruimtelijke mogelijkheden van uw opgave in Leiden.

Innovatieve en duurzame architect in Leiden 

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW uw plan op maat in Leiden

Mail ons Bel direct

INFO@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)232052838

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.