Hoofddorp is mooi gelegen in het polderlandschap van de Haarlemmermeer en biedt met vrije kavels volop ruimte aan het bouwen van uw eigen droomwoning. De architecten, bouwkundigen en adviseurs van DRAW Architecten zijn deskundig in het begeleiden van verbouwing en nieuwbouw, juist op uw eigen vrije kavel. Onze ervaren architecten, bouwkundigen, ontwerpers en adviseurs leveren innovatieve, duurzame en functionele ontwerpen en adviezen. Bent u op zoek naar een architect in Hoofddorp? Dan is architectenbureau DRAW de juiste samenwerkingspartner. 

Advies van een architect in Hoofddorp 

U vindt het belangrijk om duurzaam te bouwen. Duurzaamheid en esthetiek gaan wat DRAW Architecten prima samen. Onze deskundigen leveren vakwerk op het gebied van innovatieve en creatieve ontwerpen en eerlijk ruimtelijk en financieel advies.  DRAW Architecten heeft oog voor een perfecte balans tussen binnen en buiten en tussen comfort en functionaliteit. Kies voor een architect in Hoofddorp die ervaren is in het toepassen van moderne technieken en duurzame materialen. 

Volledige ontzorging door een architect in Hoofddorp 

Wij maken een bouwproces leuk. Dat doet DRAW Architecten door de opdrachtgever volledig te ontzorgen. Ontwerpen en bouwen aan interieur en exterieur is ons vak; met een sterk en ervaren team pakt DRAW Architecten iedere bouwopdracht in Leiden zorgvuldig op, hoe complex ook. DRAW Architecten werkt doelgericht en volgens een zelfontwikkeld stappenplan samen met u. Met 3D-modellen, visualisaties, maquettes en conceptuele schetsen geven wij inzicht in de financiële en ruimtelijke mogelijkheden van uw opgave in Hoofddorp.

De architect die graag met u samenwerkt in Hoofddorp 

Het is voor DRAW Architecten belangrijk om volledig aan te sluiten bij uw wensen. In onze communicatie en vrijblijvende oriëntatie zijn wij altijd eerlijk en duidelijk, over zowel de ruimtelijke als financiële mogelijkheden voor uw project. Aan de hand van een door ons zelf ontwikkeld stappenplan doorlopen we samen met u de verschillende fases, van schetsontwerp tot vergunning. Wilt u meer van buiten naar binnen brengen? Maakt u graag optimaal gebruik van uw eigen vrije kavel? Heeft u een vastgoedopgave die een innovatieve en duurzame blik verdient? Het zijn allemaal wensen waar wij graag met u aan samenwerken in Hoofddorp. 

Innovatieve en duurzame architect in Hoofddorp

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW uw plan op maat in Hoofddorp

Mail ons Bel direct

WARD@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)650823508

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.