Architect Haarlem

Haarlem is een prachtige stad om te wonen en werken. Architect Ward Margry weet er alles van. Samen met de andere architecten, bouwkundigen en adviseurs van DRAW Architecten heeft hij de vaste basis van zijn architectenkantoor in de mooie hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Wie op zoek is naar een architect, ontwerp voor interieur of exterieur en deskundig bouwadvies in Haarlem, is bij DRAW Architecten aan het juiste adres. Het Haarlemse architectenbureau is gespecialiseerd in monumentale bouw, woningbouw, vastgoedontwikkeling en villabouw.

Uw architect in Haarlem voor zakelijke en particuliere opgaven

Het deskundige team van DRAW Architecten kent de stad Haarlem en al haar uitdagingen en charmes. De samenwerking met de gemeente Haarlem is sterk en ons lokale netwerk van aannemers en projectontwikkelaars is groot; voor zakelijke en particuliere bouw en verbouwing in Haarlem hebben wij ervaren specialisten klaarstaan. Of het nu gaat om een grote vastgoedopgave of de verbouwing van uw monumentale woning in Haarlem: DRAW Architecten is er uiterst deskundig in.

Dé Haarlemse architect die graag met u samenwerkt

Het is voor DRAW Architecten belangrijk om volledig aan te sluiten bij uw wensen. In onze communicatie en vrijblijvende oriëntatie zijn wij altijd eerlijk en duidelijk, over zowel de ruimtelijke als financiële mogelijkheden voor uw project. Aan de hand van een door ons zelf ontwikkeld stappenplan doorlopen we samen met u de verschillende fases, van schetsontwerp tot vergunning. Wilt u meer uit uw stadswoning halen? Wilt u de karakteristieke elementen van uw monumentale pand behouden? behouden Heeft u een vastgoedopgave die een innovatieve en duurzame blik verdient? Het zijn allemaal wensen waar wij graag met u aan samenwerken in Haarlem.

DRAW Architecten maakt Haarlem mooier

DRAW Architecten draagt met plezier bij aan de bestaande en nieuwe architectuur in Haarlem. Door een nauwe samenwerking met de gemeente Haarlem en een lokaal netwerk van aannemers en projectontwikkelaars, kunnen wij voor uw opdracht het best passende projectteam voor u samenstellen. Samen met u maken wij het proces van ontwerp en bouw inzichtelijke en begrijpelijk. Want eerlijk: (laten) bouwen doet u meestal maar een keer in uw leven. Dan moet het ook gewoon goed gebeuren.

Innovatieve en duurzame Haarlemse architect

Voor het Haarlemse architectenbureau DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW Architecten uw plan op maat in Haarlem

Mail ons Bel direct

WARD@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)650823508

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt.

Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.