Architect in Bergen

Op zoek naar een architect in Bergen? DRAW Architecten is gespecialiseerd in monumentale bouw, villabouw, woningbouw en vastgoedontwikkeling in en om Bergen.

  • Deskundig team van architecten, bouwkundigen en ontwerpers
  • Goede samenwerking met gemeente, aannemers en projectontwikkelaars
  • Creatieve, innovatieve en duurzame concepten
  • Zelfontwikkeld en helder stappenplan
  • 15 jaar ervaring in architectuur, interieur- en exterieurontwerp

Ontwerp en advies van een architect in Bergen  

Een aanbouw voor uw villa, de uitbreiding van uw vrijstaande woning, de verbouwing van uw monumentale huis in Bergen: DRAW Architecten is er uiterst deskundig in. Dankzij ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde aannemers en projectontwikkelaars kunnen wij voor uw opgave het best passende projectteam voor u samenstellen. Met plezier gaan wij voor u in Bergen aan de slag. 

Een architect die graag samenwerkt in Bergen 

Het is voor DRAW Architecten belangrijk om volledig aan te sluiten bij uw wensen. In onze communicatie en vrijblijvende oriëntatie zijn wij altijd eerlijk en duidelijk, over zowel de ruimtelijke als financiële mogelijkheden voor uw project. Aan de hand van een door ons zelf ontwikkeld stappenplan doorlopen we samen met u de verschillende fases, van schetsontwerp tot vergunning. Wilt u meer van buiten naar binnen brengen? Zijn de karakteristieke elementen van uw woning waardevol voor u? Heeft u een vastgoedopgave die een innovatieve en duurzame blik verdient? Het zijn allemaal wensen waar wij graag met u aan samenwerken in Bergen. 

DRAW Architecten maakt Bergen mooier 

Onze architecten, bouwkundigen, adviseurs zijn stuk voor stuk specialisten. Het netwerk van DRAW Architecten is groot; voor ieder zakelijk en particulier bouw- en verbouwproject in Bergen hebben wij ervaren deskundigen klaarstaan. Wij ontzorgen en informeren u gedurende het gehele proces van ontwerp en bouw. Want eerlijk: laten (ver)bouwen doet u meestal maar een keer in uw leven. Dan moet het ook gewoon goed gebeuren. 

Creatieve, innovatieve en duurzame architect in Bergen 

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW Architecten uw plan op maat in Bergen

Mail ons Bel direct

INFO@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)232052838

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.