De hoofdstad Amsterdam is een mooie smeltkroes van bestaande en eigentijdse architectuur. Monumenten en moderne panden wisselen elkaar in het stadsbeeld af. Het is dan ook begrijpelijk dat u in Amsterdam wilt (ver)bouwen. Voor de bouw of verbouwing van uw grachtenpand, herenhuis, monument, woning, bedrijfspand en vastgoedontwikkeling is DRAW Architecten de juiste samenwerkingspartner in Amsterdam. 

Architect bestaande en eigentijdse bouw in Amsterdam 

De architecten, bouwkundigen en adviseurs van DRAW Architecten begeleiden u gedurende nieuwbouw- en verbouwprojecten in Amsterdam. Het architectenbureau is gespecialiseerd in villabouw, monumentale bouw, vastgoedopgaves en woningbouw. Onze deskundige architecten, bouwkundigen en adviseurs ondersteunen graag bij het ontwerp en advies voor het interieur en exterieur van uw woning, monumentale pand of bedrijfsgebouw in Amsterdam. 

Advies van een architect in Amsterdam

Wij werken samen met projectontwikkelaars, ondernemers, particulieren en de gemeente Amsterdam. DRAW Architecten stelt per opdracht een projectteam samen van geschikte specialisten uit ons vaste team en ons uitgebreide flexibele netwerk. DRAW Architecten heeft in Amsterdam de beschikking over een groot lokaal netwerk van deskundige en ervaren aannemers en projectontwikkelaars, ontwerpers en adviseurs. 

Innovatieve en duurzame architect in Amsterdam 

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW uw plan op maat in Amsterdam

Mail ons Bel direct

WARD@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)650823508

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.