Architect Almere

Op zoek naar een architect in Almere? DRAW Architecten is gespecialiseerd in nieuwbouw, villabouw, woningbouw en vastgoedontwikkeling in en om Almere.

  • Deskundig team van architecten, bouwkundigen en ontwerpers
  • Goede samenwerking met gemeente, aannemers en projectontwikkelaars
  • Creatieve, innovatieve en duurzame concepten
  • Zelfontwikkeld en helder stappenplan
  • 15 jaar ervaring in architectuur, interieur- en exterieurontwerp

Advies van een duurzame architect in Almere

U vindt het belangrijk om duurzaam en energieneutraal te bouwen. Duurzaamheid en esthetiek gaan wat DRAW Architecten prima samen. Onze deskundigen leveren vakwerk op het gebied van duurzame en creatieve ontwerpen en geven u eerlijk ruimtelijk en financieel advies. DRAW Architecten heeft oog voor een perfecte balans tussen binnen en buiten en tussen comfort en functionaliteit. Kies voor een architect in Almere die ervaren is in het toepassen van moderne technieken en duurzame materialen.

De architect die graag met u samenwerkt in Almere

Het is voor DRAW Architecten belangrijk om volledig aan te sluiten bij uw wensen. Daarom luisteren wij goed en leggen alles helder uit. In onze communicatie en vrijblijvende oriëntatie zijn wij altijd eerlijk en duidelijk, over zowel de ruimtelijke als financiële mogelijkheden voor uw project. Aan de hand van een door ons zelf ontwikkeld stappenplan doorlopen we samen met u de verschillende fases, van schetsontwerp tot daadwerkelijke oplevering. Wilt u wat meer van buiten naar binnen brengen? Maakt u graag optimaal gebruik van uw eigen vrije kavel? Heeft u een vastgoedopgave die een innovatieve en duurzame blik verdient? Het zijn allemaal wensen waar wij graag met u aan samenwerken in Almere.

Succesvol bouwen met een architect in Almere

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW uw plan op maat in Almere

Mail ons Bel direct

INFO@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)232052838

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.