Architect Alkmaar

Alkmaar is een geliefde plaats om te wonen en werken. Bestaande en moderne architectuur wisselen elkaar op bijzondere wijze in het stadsbeeld af. De architecten, bouwkundigen en adviseurs van DRAW Architecten werken dan ook graag in deze prachtige stad. Innovatieve en creatieve ontwerpen voor binnen en buiten, de verbouwing van uw monumentale woning, nieuwbouw, villabouw of vrijstaand huis: DRAW Architecten staat in Alkmaar voor u klaar.

Laat u adviseren door een architect in Alkmaar

DRAW Architecten informeert u graag over de mogelijkheden van ontwerp en architectuur. Wij informeren en ontzorgen u gedurende het gehele bouwproces, van schetsontwerp tot vergunning. Samen met u ontwerpen en adviseren onze architecten, bouwkundigen en adviseurs voor ieder bouw- en verbouwproject in de villabouw, monumentale bouw, vastgoedontwikkeling en woningbouw in Alkmaar.

Volledige ontzorging door een architect in Alkmaar

De architecten, bouwkundigen en adviseurs maken het ontwerp- en bouwproces begrijpelijk voor u. Dat doen wij door u volledig te ontzorgen. Ontwerpen en bouwen aan interieur en exterieur is immers ons vak. Met een sterk en ervaren team pakt DRAW Architecten uw opgave in Alkmaar zorgvuldig op, hoe complex ook. DRAW Architecten werkt doelgericht en volgens een zelfontwikkeld stappenplan samen met u. Met 3D-modellen, visualisaties, maquettes en conceptuele schetsen geven wij inzicht in de financiële en ruimtelijke mogelijkheden van uw opgave in Alkmaar.

Innovatieve en duurzame architect in Alkmaar

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW uw plan op maat in Alkmaar

Mail ons Bel direct

WARD@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)650823508

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.