Architect Aerdenhout

Op zoek naar een architect in Aerdenhout? DRAW Architecten is gespecialiseerd in monumentale bouw, villabouw, woningbouw en vastgoedontwikkeling in en om Aerdenhout.

  • Deskundig team van architecten, bouwkundigen en ontwerpers
  • Goede samenwerking met gemeente, aannemers en projectontwikkelaars
  • Creatieve, innovatieve en duurzame concepten
  • Zelfontwikkeld en helder stappenplan
  • 15 jaar ervaring in architectuur, interieur- en exterieurontwerp

Een architect met oog voor karakter en context in Aerdenhout 

Of het nu gaat om een aanbouw of verbouwing van uw monumentale woning, villa of vrijstaande huis in Aerdenhout: DRAW Architecten is er uiterst deskundig in. Door een nauwe samenwerking met de gemeente Bloemendaal en een stevig lokaal netwerk van aannemers en projectontwikkelaars, kunnen wij voor uw opgave het best passende projectteam voor u samenstellen. 

Samenwerken met een architect in Aerdenhout 

Het is voor DRAW Architecten belangrijk om volledig aan te sluiten bij uw wensen. In onze communicatie en vrijblijvende oriëntatie zijn wij altijd eerlijk en duidelijk, over zowel de ruimtelijke als financiële mogelijkheden voor uw project. Aan de hand van een door ons zelf ontwikkeld stappenplan doorlopen we samen met u de verschillende fases, van schetsontwerp tot vergunning. Wilt u meer van buiten naar binnen brengen? Is het behoud van karakteristieke elementen van uw pand belangrijk voor u? Heeft u een vastgoedopgave die een innovatieve en duurzame blik verdient? Het zijn allemaal wensen waar wij graag met u aan samenwerken in Aerdenhout. 

Innovatieve en duurzame architect in Aerdenhout 

Voor DRAW Architecten zijn creativiteit, innovatie en duurzaamheid de kernwaarden voor succesvolle bouw en verbouw. DRAW Architecten adviseert op eerlijke wijze, denkt actief mee, is creatief in ontwerpen en werkt graag met duurzame materialen. Met oog voor sfeer en context verbindt DRAW Architecten interieur met exterieur, binnen met buiten, oud met nieuw en mooi met functioneel.

Maak samen met DRAW Architecten uw plan op maat in Aerdenhout

Mail ons Bel direct

INFO@DRAW-ARCHITECTEN.NL
+31(0)232052838

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We plannen graag een kosteloos oriëntatiegesprek met u in. DRAW plant het eerste gesprek op een moment waarop het u schikt. Wat u kunt verwachten van een vrijblijvend gesprek:

Oriëntatie

Samen met u brengen wij de wensen en mogelijkheden in kaart.

Presentatie

Wij laten u ons uitgebreide portfolio met relevante projecten zien.

Binnen 1 week een heldere offerte

Wat u kunt verwachten van de offerte:

  • Duidelijke uitleg van het totaalverloop van het ontwerp- en bouwproces;
  • Alle stappen in kaart gebracht, van schetsontwerp tot en met de vergunning;
  • Een heldere fixed price voor de eerste stappen van DRAW Architecten.