Aerdenhout | villa | duurzaam

De villa is gelegen aan de Zuidlaan 9 in Aerdenhout. De omgeving van het object is zeer bosrijk; de omringende natuur is onderdeel van de tuin.

Ruimtelijk Concept

Door de villa inpandige erkers te geven ontstaat een speelse gevel die een mooi samenspel creëert met de omringende natuur. De buitenbeleving is hiermee optimaal naar binnen gehaald. Daarnaast bieden de inpandige erkers verschillende nieuwe extra ruimtes. Buiten ontstaan comfortabele loungeplekken en een groot terras.

Uitstraling

Voor de uitstraling is voor een moderne, strakke, maar toch warme beleving gekozen. De natuurlijke, zachte en lichte materialen versterken de gewenste sfeer. De lichte bakstenen, licht warmkleurig stucwerk en houten gevelaccenten maken de uitstraling compleet. Daarnaast is bouwen met stalen of houten kozijnen optioneel.

Duurzaamheid

Onze ambitie bij dit project is om energiezuinig te ontwerpen en te bouwen, waarbij de isolatie van de villa van het hoogste niveau is. Zo kiezen we voor een sedumdak, perfect voor de isolatie en koeling van de villa, en bovendien goed te combineren met zonnepanelen. Om de villa uiteindelijk gasloos te maken gebruiken we duurzame installaties en zetten levensbestendige technieken in.